Min kurv 0

Slyngeworkshop i KBH

 

Jeg brænder for at vise til dig, hvordan man binder barnet i fastvikle eller strækvikle, hvordan det hele fungerer og hvorfor. Jeg vil vildt gerne hjælpe dig godt i gang, også med at vælge den rigtige vikle, der passer jeres behøv.

Du lærer mave mod mave bindig, som er helt universal og kan bruges fra nyfødt.

Book online slyngevejledning

Personlig vejledning  - 949 kr., for 1,5 - 2 timer

Syngeworkshops for grupper - 1875 kr., max 6 personer, cca 3 timer

Vejledning forgår om formiddagen, fra kl. 10:30 hjemme hos dig i København, Frederiksberg, Rødovre, Hvidovre, Herlev, Søborg, Gladsaxe, Hellerup, Charlottenlund, Lyngby og Gentofte.

Jeg bringer mine vikler, så du kan prøve det.

(Du kan se mine vikler hos Wraptrack HER)

Du får styr på:

  • Hvordan man vikler sit barn - frontbæring. 
  • Valg af den rigtige vikle
  • Anatomi 
  • Sikkerhed
  • Praktiske tips
  • Amning i slynge

Vejledningen forgår om formiddagen, fra kl. 10:30 og det bedste er, at du kan booke mig online, se min kalender og vælge, hvornår det passer dig bedst.

Når du vælger dato, så får du mulighed for at skrive en note. Skriv hvor hvor gammel er dit barn og hvad er din forventning eller tidligere erfaring.

Afbudspolitik

Der meldes afbud 24 timer før aftalte tid. Ellers påregnes gebyr på 50% af den bestilte session.

Det er muligt at ombooke din workshop, hvis I bliver syge. Dettte må dog ske højst 1 gang og senest 2 timer inden workshops start.

Book mig online ved at trykke på knappen her:

Book online slyngevejledning

"Først og fremmest er jeg bare virkelig glad for, nu at være ordentligt instrueret i det hele. Jeg føler jeg har helt styr på hvordan man bruger en strækvikle, som er den Daniella anbefaler at jeg bruger de første måneder. Når baby så bliver større og tungere kan det være en fordel at benytte sig af en fastvikle (f.eks denne her, hvor smuk er den ikke lige). Det giver god mening."

Siger Emilie fra Emiliblog HER

 

"Jeg er begyndt at bære Elvira i vikle. Og at jeg elsker det! Det har hele tiden været min tanke, at Elvira i sine første mange måneder skulle være helt tæt på mig – både ude og hjemme – hvorfor Mark og jeg allerede tidligt i graviditeten anskaffede os en bæresele, så vi var klar med den, når Elvira kom, og vi ville lidt ud af døren. Nu er Elvira over 3 måneder, og jeg har testet 3 forskellige bæreseler af, men jeg har ikke været 100% tilfreds med nogen af dem. Heller ikke da jeg fik korrigeret min teknik selv og fik lært at sætte dem ordentligt. Der var stadig ét eller andet, der ikke føltes helt rigtigt.
Så jeg besluttede at prøve en vikle fra Slyngekompagniet af og fik ejeren, Daniella, til at komme ud til en workshop, hvor Mark og jeg blev instrueret i at vikle korrekt. Og det er den bedste beslutning nogensinde! Jeg har nu båret Elvira i vikle i to ugers tid (i både min blå og mere neutrale grå vikle), og jeg er SÅ glad for det! Det føles helt rigtigt! Elvira sidder simpelthen så godt, og hun falder prompte i søvn, hvis hun er træt."
Skriver Frederikke på sin blog HER 

 

Slyngevejledning

foto: Frederikke Egel

Book online slyngevejledning

Eller tjek min Facebook og Instagram