Min kurv 0

Persondatapolitik

Dette website er ejet af:

Daniela Hummelgren

Slyngekompagniet

Roholmsvej 14A

2620 Albetslund, DK

CVR 37433659


e-mail: hej@slyngekompagniet.dk

tel.: 50335388

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.


Beskrivelse af databehandlingen

Formål  

  • Levering af mine produkter og tjenester: Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt.
  • Levering af nyhedsbreve: Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.  
  • Kundeservice: Support i forbindelse med dine køb og abonnementer samt øvrige henvendelser.  
  • Online markedsføring: Personoplysninger anvendes til online markedsføring.

Kategorier af personoplysninger  

Jeg behandler flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, dvs. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve og data om købte varer.

Kilder

Jeg har fået dine oplysninger:   

  • Direkte fra dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.
  • Direkte fra dig via min hjemmesides tilmelding til nyhedsbreve eller tilmelding til nyhedsbrev andre steder på nettet, f.eks. Facebook.  
  • Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige f.eks. sociale medier.  
  • Min databehandler Mailchimp.

Behandlingsgrundlag

Det er nødvendigt for mig at ligge inde med disse oplysninger af på grund af:  

  • Så jeg kan levere de bestilte varer.
  • Så jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i.  
  • Så jeg kan overholde en retlig forpligtelse f. eks. i henhold til bogføringsloven.
  • Min legitime interesse i at markedsføre mine produkter.

Modtagere

Jeg kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

  • Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:
    • Shopify, som er en webhotel for min webshop.  
    • Stripe til betaling af produkter og ydelser  
    • Mailchimp til håndtering af mailadresser, i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.  
    • Lager og fragtselskaber i forbinselse med afsendelse af varene.

Ved at videregive dine personoplysninger til Shopify og Mailchimp overdrager jeg data til en databehandler i et tredjeland uden for EU. I dette tilfælde er både Shopify og Mailchimp medlem af Privacy Shield Program og dermed overholder reglerne.

Opbevaring

Jeg opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

  • I forbindelse med køb af ydelser eller produkter: I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.  
  • Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.
  • I forbindelse med nyhedsbreve: Så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og jeg ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne f. eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.  

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til: Daniela Hummelgren, hej@slyngekompagniet.dk

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.


Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.


Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring kan det til enhver tid

ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.


Hvis du ønsker at klage over Slyngekompagniets behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 email: dt@datatilsynet.dk.

Cookies

Dette site bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere trafik. Jeg deler også oplysninger om din brug af websitet med mine partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Mine partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.


Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.