Min kurv 0

Om Slyngekompagniet

Den første gang jeg bar min datter i en slynge følte jeg en dyb ro, og det gjorde hun også, for hun faldt i søvn med det samme. Den lykkefølelse, der strømmede igennem mig på det tidspunkt, var så fantastisk at jeg fik tårer i øjnene. Og netop i det øjeblik fik jeg ideen til, at jeg kunne hjælpe andre med også, at bære deres barn.

Jeg vil gerne hjælpe andre med at opleve det samme.

Slynger kan være rigtig smukke. Vores fastvikler er omhyggeligt udvalgt, for jeg vil gerne tilbyde dig det bedste af det bedste. De fleste er ovenikøbet vævet i økologisk bomuld, alle er OekoTex certificerede.

Og hvem står bag Slyngekompagniet? Jeg hedder Daniela. Jeg kommer fra Prag, hvor jeg har lært at binde slynger og gået på slyngevejlederkursus. Jeg er dansk gift og slår til dagligt mine folder i smukke Brønshøj i udkanten af København. Min lille datter er efterhånden ved at blive stor og vil helst gå selv. Og nu vil jeg sprede det gode budskab.

Hvis du ikke finder den rigtige slynge i butikken, eller har brug for hjælp til at vælge, så skriv til mig! Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig.

 

Daniela Hummelgren - slyngevejleder i Slyngekompagniet